Kínai Szőnyegek

Szűrő bezárása

Mennyi az Ön által kért ár?

Válassza ki a formáját

Válasszon méretet

Válasszon méretet

Válasszon méretet

Válasszon méretet

Válasszon méretet

Szűrők megjelenítése
Länge
Breite
Preis

43 Talált szőnyegek

2 2
A szűrés eredményei nem találhatók!
Szőnyeg Peking 280 x 360 Peking
280 x 357
8125181 HUF
Szőnyeg Peking 260 x 180 Peking
180 x 260
6093886 HUF
40
Szőnyeg Peking 120 x 180 Peking
120 x 180
1393563 HUF 833775 HUF
2 2
Kínai Szőnyegek

Kínai szőnyegek - az antik egyedi daraboktól a legfinomabb selyemszőnyegekig

Kínában a szőnyegszövésnek hosszú és ősi története van. Az országról ma kialakult képpel ellentétben azonban ezek a szőnyegek a legmagasabb minőséget képviselik, mivel a legtöbbjük még az iparosodás előtti korszakból származik.

Régi és antik kínai szőnyegek

A Kínából származó antik szőnyegek nagyon erős karakterűek, és azonnal szemet szúrnak. Mintázatukat nagyméretű virágok és levelek alkotják, amelyeket a környező mintamentes területek még jobban kiemelnek. Az alaptónust általában két erős szín határozza meg, amelyek gyakran erős kontrasztot alkotnak egymással. Ezeket az antik szőnyegeket már régóta nem csomózzák, és általában 100 év körüli vagy annál régebbi, ezért antik szőnyegnek számítanak. Mivel azonban a csomózáshoz csak a legjobb minőségű szűzgyapjút használták, e szőnyegek fénye az évek során szinte selyemszerű csillogássá vált. A tapintásuk is rendkívül puha és rugalmas. E szőnyegek ritkasága és minősége miatt értékük folyamatosan emelkedett.

Virágok és levelek

A kínai szőnyegek stílusa az idők során alig változott. A színek és a minták visszafogottabbá váltak, de még mindig jellegzetesek. A virágvirágoknak kulturális jelentőségük van Kínában, például a barackvirág a szerelmet vagy a tulipán a bátorságot jelképezi. A szőnyegeken kívül porcelánokat, ruhákat és sok más művészeti tárgyat is díszítenek.

Kínai selyemszőnyegek perzsa mintákkal

Különösen ismertek a kínai selyemszőnyegek is, amelyeket gyakran perzsa mintákkal szőnek. Finomságban és négyzetméterenkénti csomósűrűségben gyakran felülmúlják eredetijüket. Ezeket a kínai nők csomózzák a legnagyobb ügyességgel. A nagy csomósűrűség miatt előállításuk rendkívül időigényes.

Vásároljon kínai szőnyeget a Rugwaynél

Kínából származó szőnyegek egyedülálló választékát kínáljuk. Vásárláskor támaszkodhat a jól ismert "TrustedShops" minősítő portál nagyon jó értékeléseire. Emellett kockázatmentes vásárlási élményt kínálunk Önnek az ingyenes visszaküldéssel és a 30 napos visszavásárlási jogunkkal.

Tartalom

Utoljára megtekintett
Rugway Store

Tanácsra van szüksége?

Látogasson el hozzánk a hamburgi Speicherstadtban!

vagy hívjon:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Biztonságos vásárlás a Trusted Shops tanúsítványnak köszönhetően
SSL
Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak, és SSL-titkosítással továbbítjuk őket.
Carefair
Termékeink ellenőrzött eredete - Care & Fair tagok vagyunk