Körülmények

Állapot: 08.12.2022
Alkalmazási terület
Az alábbi Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak minden olyan szerződésre, amely köztünk (Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg, HRB 164137) és Ön, mint vásárló között a Rugway webáruházunkon keresztül történő árubeszerzésből ered.

A szerződés megkötése
Az áruk bemutatása az online áruházunkban nem minősül jogilag kötelező érvényű ajánlatnak, hanem csupán egy nem kötelező érvényű felhívás az ügyfél számára, hogy rendelje meg ezeket az árukat. A "Megrendelés" gombra kattintva Ön kötelező érvényű megrendelést ad le, amely jogilag kötelező érvényű ajánlatot jelent a Wahdat Trading GmbH-val a kosárban található árukra vonatkozó adásvételi szerződés megkötésére.

A megrendelés elküldése után azonnal kap egy automatikus e-mailt, amely megerősíti, hogy megkaptuk a megrendelését. Ez az e-mail nem jelenti a vételi ajánlat elfogadását, csupán arról tájékoztatja Önt, hogy a megrendelést megkaptuk.

Ez nem vonatkozik a hitelkártyás és a PayPal fizetési módokra. Az 1.4. pont ellenére a kötelező érvényű szerződés már akkor létrejön, ha Ön megbízza a fent említett fizetési szolgáltatók valamelyikét, hogy fizesse ki nekünk az áru árát, vagy ha a "Megrendelés fizetéshez kötött" gombra kattint.

Fenntartjuk a jogot, hogy két napon belül töröljük a megrendelést, ha a termék árképzésével kapcsolatban technikai hiba merül fel. (Rossz ár, rossz részvényinformáció stb.).

A szerződés nyelve német.

Fizetési lehetőségek
Az ügyfél számára a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre: Banki átutalás (előleg), hitelkártya (Visa, MasterCard) és PayPal.

Előrefizetés
Ha az előre történő fizetést választja, a megrendelés visszaigazolásával együtt e-mailben megkapja a banki adatainkat. A számla összegét 5 napon belül át kell utalni a számlánkra. Az árut a fizetés beérkezése után szállítjuk.

Hitelkártya
Ha a hitelkártyás fizetési módot választja (VISA, MasterCard), a megrendelés befejezésekor a hitelkártyáját megterheljük.

Paypal
A PayPal fizetési mód kiválasztásakor választhat a következő pénznemek közül: EUR, USD. Felhívjuk figyelmét, hogy a PayPal korlátozza az Iránban gyártott termékek kifizetését. Ha az Ön kosara Iránból származó árut tartalmaz, a PayPal nem lesz elérhető fizetési módként.

Készpénz utánvétellel
Az utánvétes fizetésért 2,00€ felárat számítunk fel.

A tulajdonjog fenntartása
Az áru a vételár teljes kifizetéséig a mi tulajdonunkban marad.

Szállítás
Ingyenes szállítás az EU-n belül + Svájc és Norvégia
Ha a megrendelési folyamat során a standard szállítási módot választja, akkor a fizetés beérkezését követő 2-4 napon belül szállítási költségektől mentesen megkapja a megrendelését. Az ingyenes szállítás mellett világszerte kínálunk szállítást. A költségekről a megrendelés során tájékoztatjuk Önt.

A kiszállítás mellett lehetőség van önátvételre is az alábbi címen: Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tétel leírásában a szőnyeg a helyszínen elérhetőnek van jelölve.

Szállítási kár esetén kérjük, hogy a lehető leghamarabb jelezze nekünk a kárt.

A szállítás Svájcba és Norvégiába nettó. Az adókat és vámokat a szállítási szolgáltató fogja felszámítani Önnek.

Ingyenes visszaküldés az EU-n belül + Svájc és Norvégia
Ha élni szeretne a visszavételi jogával, és ingyenes átvételt szeretne, kérjük, értesítsen minket. Kérjük, telefonon vagy levélben értesítsen minket a kívánt átvételi időpontról. A csomagot ezután az Ön otthonában veszik át.

Ha a csomagot saját maga küldi vissza hozzánk, a költségeket sem tudjuk fedezni.

A visszaküldést a következő címre kell küldeni: Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg, Németország.

30 napos visszavételi jog
A törvényes elállási jogon túlmenően az áru átvételétől számított összesen 30 napos önkéntes visszaküldési garanciát biztosítunk Önnek. Az időszak az áru átvételét követő napon kezdődik. Elég, ha levélben, e-mailben vagy faxon tájékoztat minket arról, hogy vissza kívánja küldeni az árut.

Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldési jog csak a távértékesítési törvény hatálya alá tartozó, az online áruházon keresztül, telefonon vagy e-mailben leadott megrendelésre vonatkozik. Az írószerboltban (Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg) történő vásárlások általában nem tartoznak ide, kivéve, ha a vásárláskor ettől eltérő megállapodást kötöttek és írásban rögzítették.

Garancia
Természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk. A garancia a szállítástól számított 1 évig érvényes. Ha a garanciális igényérvényesítés során kiderül, hogy a hiba külső behatásokra vezethető vissza, a vásárlónak a javítási költségeket saját magának kell viselnie, mivel a garancia nem vonatkozik az ilyen típusú károkra. Szakértőink a vevőnek történő átadást követően döntenek arról, hogy a sérülés gyártási hiba vagy külső behatás miatt következett-e be. Garanciális igény esetén a szállítási költségeket az ügyfél viseli.

Utoljára megtekintett
Rugway Store

Tanácsra van szüksége?

Látogasson el hozzánk a hamburgi Speicherstadtban!

vagy hívjon:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Biztonságos vásárlás a Trusted Shops tanúsítványnak köszönhetően
SSL
Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak, és SSL-titkosítással továbbítjuk őket.
Carefair
Termékeink ellenőrzött eredete - Care & Fair tagok vagyunk