Peking

Peking

Article Size
60 x 92
Nr.
1010554
  • China
  • Handgeknüpft

Minden szőnyegünkhöz
eredetiségigazolás jár.

  • Gyors szállítás: 2 - 4 Napok
  • Ingyenes szállítás és visszaküldés
  • 30 napos visszatérítési jog
Már csak 1 maradt raktáron
Preis: 144138 HUF
Sale-Preis: 100138 HUF
  • Nur bis 21.07.24
  • 30% Sale
1010554

Áfával és ingyenes szállítással

Leírás

Peking Szőnyegek:

Pekingi szőnyegek - kínai műalkotások otthonába

A pekingi

szőnyegek

története és jellemzői

A pekingi szőnyegek a kínai Pekingből származnak, és Ázsia leghíresebb szőnyegei közé tartoznak. A szőnyegszövés művészetét a 17. században a mandzsuk vezették be Kínába, és azóta fontos mesterséggé fejlődött. A pekingi szőnyegeket puha, selymes gyapjújuk és filigrán mintáik jellemzik. A szőnyegeket hagyományosan földszínekben, például bézs, barna és zöld színben készítik, de vannak modern változatok is, merész színekkel és absztrakt mintákkal. A

kínai művészettörténet egy darabja az Ön otthonába

A pekingi szőnyegek nemcsak gyönyörű dekorációs tárgyak, hanem a kínai művészettörténet egy darabja is. A filigrán minták és a puha, selymes gyapjú minden pekingi szőnyeget műalkotássá tesznek. A szőnyegek különböző méretekben kaphatók, és a ház bármelyik helyiségébe alkalmasak. A pekingi szőnyegek különösen tartósak és strapabíróak, így alkalmasak az olyan nagy forgalmú helyiségekbe, mint a folyosók vagy a nappalik. Ha a kínai művészettörténet egy darabját szeretné otthonában, akkor a pekingi szőnyeg tökéletes választás. Minden szőnyeg egy-egy műalkotás, amelyet képzett kézművesek kézzel csomóznak. A puha, selymes gyapjú és a bonyolult minták minden pekingi szőnyeget egyedivé tesznek. Adjon egzotikus hangulatot otthonának egy pekingi szőnyeggel, és élvezze ennek az ázsiai műalkotásnak az időtlen dizájnját és tartósságát.

Kínai szőnyegek: A kínai szőnyegek nagyon jó minőségűek és finoman szőttek. A kínai termékekről alkotott közhiedelemmel ellentétben Kínának régi és hosszú hagyományai vannak, amelyek hosszú időre nyúlnak vissza. Itt csomózzák a nagyon jó minőségű kínai kézi csomózású szőnyegeket és a világ legfinomabb selyemhídjait is.

Flor : flor

Új gyapjú nyaklánc: A nomádok nemcsak a bolyhoz, hanem a láncfonalhoz (az alapszövethez) is kézzel fonott szűzgyapjút használnak.

Kézi csomózott minőség: A kézi csomózású szőnyegek igazi művészeti alkotások, és minőségüktől függően nagyon jó képzettséget és nagy türelmet igényelnek. A kézi csomózás sokkal finomabbá, simábbá és jobb minőségűvé teszi a szőnyegeket, mint más módszerekkel.

További részletek

Cikkszám 1010554
Méret 60 x 92 cm
Eredet Peking
Származási Kína
Csomó kb. ca. 400000 / m²
Vastagság 5-7mm
Láncfonal 100% Szűz Gyapjú
Készítés Kézzel Csomózott

További előnyök

  • Alkalmas padlófűtéshez
  • Hamburgban helyszíni megtekintésre rendelkezésre áll

A világ legnagyobb történelmi raktárkomplexumának szívében, Hamburg közepén talál minket. Üzletünkben szívesen adunk Önnek tanácsot. Sokszínű és első osztályú választékunk és tapasztalatunk révén együtt találjuk meg álmai szőnyegét.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Nyitva tartás

H-P 09:30-17:30
Szombat 11:00 - 16:00

Kérdése van?

Szívesen segítünk! Írjon nekünk vagy hívjon fel minket.

Több éves szőnyeg- és lakberendezési tapasztalatunkkal szívesen segítünk és adunk tanácsot álmai szőnyegének kiválasztásában!

Megbízható üzletek - Vélemények

Utoljára megtekintett
Rugway Store

Tanácsra van szüksége?

Látogasson el hozzánk a hamburgi Speicherstadtban!

vagy hívjon:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Biztonságos vásárlás a Trusted Shops tanúsítványnak köszönhetően
SSL
Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak, és SSL-titkosítással továbbítjuk őket.
Carefair
Termékeink ellenőrzött eredete - Care & Fair tagok vagyunk