Persian

Article Size
150 x 230
Nr.
1015253
  • Türkei
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Minden szőnyegünkhöz
eredetiségigazolás jár.

  • Gyors szállítás: 2 - 4 Napok
  • Ingyenes szállítás és visszaküldés
  • 30 napos visszatérítési jog
Már csak 1 maradt raktáron
Preis: 684971 HUF
1015253

Áfával és ingyenes szállítással

Leírás

Persian Szőnyegek:

Perzsa szőnyegek - A keleti művészet időtálló alkotásai

A perzsa

szőnyegek

története és hagyománya

A perzsa szőnyegek évszázadok óta híresek minőségükről és szépségükről. Kiváló minőségű juhgyapjúból kézzel csomózzák őket, és bonyolult mintáikról és élénk színeikről ismertek. A csomózás művészetét az ókori Perzsiában (ma Irán) fejlesztették ki az i. e. 5. században, és azóta fontos mesterséggé vált. Minden szőnyeg egyedi, és tükrözi Perzsia gazdag kultúráját és történelmét.

A perzsaszőnyegek különböző típusai

A perzsaszőnyegek Irán különböző régióiban készülnek, ezért eltérő jellemzőkkel és mintákkal rendelkeznek. A legismertebb típusok közé tartozik Kerman, Tabriz, Iszfahán, Qom és Mashad. A kermani szőnyegeket finom mintáik és színeik jellemzik, míg a tabriz-i szőnyegek precíz mintáikról és nagy méreteikről ismertek. Az iszfaháni szőnyegek virágmintáikról és élénk színeikről ismertek, míg a qomi szőnyegeket selymes textúrájukról és finom mintáikról értékelik. A maszhádi szőnyegek sötét színekkel és merész mintákkal rendelkeznek.

Miért értékes befektetés egy perzsaszőnyeg

A perzsaszőnyegek nemcsak gyönyörű dísztárgyak, hanem értékes befektetés is. Minden szőnyeget tapasztalt kézművesek kézzel csomóznak, és minden szőnyeg egyedi. A perzsaszőnyegek különösen tartósak, és generációkon át élvezhetők. Idővel még szebbé válnak, mivel egyedi patinát kapnak. Egy perzsaszőnyeg tehát nem csak művészeti befektetés, hanem a jövőbe való befektetés is. Ha egy darab Perzsiát szeretne otthonába, a perzsaszőnyeg a tökéletes választás. Minden szőnyeg egy-egy műalkotás, amelyet képzett kézművesek kézzel csomóznak. A finom minták és az élénk színek minden perzsaszőnyeget egyedivé tesznek. Adjon egzotikus hangulatot otthonának egy perzsaszőnyeggel, és élvezze ennek a keleti műalkotásnak az időtlen dizájnját és tartósságát.

Török szőnyegek: A török kézi csomózású szőnyegek nagyon ritkák, és ma már gyakorlatilag nem csomóznak, így sok közülük már antik vagy félig antik. Finomságuk és ritkaságuk miatt ezeket a szőnyegeket gyakran befektetésekként forgalmazzák.

Szűz gyapjú bolyhos : A valódi újgyapjúból készült szőnyeg bármilyen belsőépítészeti stílust hangulatosabbá tesz. Maga a tiszta újgyapjú nagyon kellemes, puha tapintású, és segít a hangok csillapításában és a szoba páratartalmának szabályozásában. Ezek a tulajdonságok közvetlenül növelik a valódi újgyapjúból készült szőnyegek komfortérzetét.

Pamut lánc: A pamut kiváló láncfonal (alapanyag) egy valódi kézi csomózású szőnyeghez, mivel strapabíró, ugyanakkor finomra fonható és szorosan hálózott.

Kézi csomózott minőség: A kézi csomózású szőnyegek igazi művészeti alkotások, és minőségüktől függően nagyon jó képzettséget és nagy türelmet igényelnek. A kézi csomózás sokkal finomabbá, simábbá és jobb minőségűvé teszi a szőnyegeket, mint más módszerekkel.

További részletek

Cikkszám 1015253
Méret 150 x 230 cm
Eredet Persian
Származási Pulyka
Csomó kb. ca. 300000 / m²
Vastagság 7-10mm
Bolyhosság 100% Szűz Gyapjú
Láncfonal 100% Pamut-
Készítés Kézzel Csomózott

További előnyök

  • Alkalmas padlófűtéshez
  • Hamburgban helyszíni megtekintésre rendelkezésre áll

A világ legnagyobb történelmi raktárkomplexumának szívében, Hamburg közepén talál minket. Üzletünkben szívesen adunk Önnek tanácsot. Sokszínű és első osztályú választékunk és tapasztalatunk révén együtt találjuk meg álmai szőnyegét.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Nyitva tartás

H-P 09:30-17:30
Szombat 11:00 - 16:00

Kérdése van?

Szívesen segítünk! Írjon nekünk vagy hívjon fel minket.

Több éves szőnyeg- és lakberendezési tapasztalatunkkal szívesen segítünk és adunk tanácsot álmai szőnyegének kiválasztásában!

Megbízható üzletek - Vélemények

Utoljára megtekintett
Rugway Store

Tanácsra van szüksége?

Látogasson el hozzánk a hamburgi Speicherstadtban!

vagy hívjon:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Biztonságos vásárlás a Trusted Shops tanúsítványnak köszönhetően
SSL
Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak, és SSL-titkosítással továbbítjuk őket.
Carefair
Termékeink ellenőrzött eredete - Care & Fair tagok vagyunk