Kilim

Article Size
168 x 285
Nr.
1013901
  • Türkei
  • Schurwolle
  • Handgewebt

Minden szőnyegünkhöz
eredetiségigazolás jár.

  • Gyors szállítás: 2 - 4 Napok
  • Ingyenes szállítás és visszaküldés
  • 30 napos visszatérítési jog
Már csak 1 maradt raktáron
Preis: 427516 HUF
1013901

Áfával és ingyenes szállítással

Leírás

Kilim Szőnyegek: A klasszikus keleti szőnyegektől eltérően a kilim szőnyegeket szövik és nem csomózzák. Különösen Törökországban, Iránban, Afganisztánban és Észak-Afrikában a kilimeket évszázadok óta használják, és nem csak szőnyegként. Keleten még mindig nagyra értékelik őket függönyként, párnaként és faldíszként is. Vékony bolyhosságuk és rusztikus hangulatuk azonban tökéletesen illeszkedik egy modern berendezett lakásba is. Földhözragadt hangulatukkal kellemes melegséget és otthonosságot kölcsönöznek otthonának.

Török szőnyegek: A török kézi csomózású szőnyegek nagyon ritkák, és ma már gyakorlatilag nem csomóznak, így sok közülük már antik vagy félig antik. Finomságuk és ritkaságuk miatt ezeket a szőnyegeket gyakran befektetésekként forgalmazzák.

Szűz gyapjú bolyhos : A valódi újgyapjúból készült szőnyeg bármilyen belsőépítészeti stílust hangulatosabbá tesz. Maga a tiszta újgyapjú nagyon kellemes, puha tapintású, és segít a hangok csillapításában és a szoba páratartalmának szabályozásában. Ezek a tulajdonságok közvetlenül növelik a valódi újgyapjúból készült szőnyegek komfortérzetét.

Új gyapjú nyaklánc: A nomádok nemcsak a bolyhoz, hanem a láncfonalhoz (az alapszövethez) is kézzel fonott szűzgyapjút használnak.

Kézzel szőtt minőség: A kézzel szőtt kilimek évszázadok óta a keleti országok kultúrájának részét képezik. A régiótól függően különböző módszereket alkalmaznak. Az afgán kilimeket például mindkét oldalról lehet használni, míg a szirdzsáni kilimeket egy alapszövetre hímzik.

További részletek

Cikkszám 1013901
Méret 168 x 285 cm
Eredet Kilim
Származási Pulyka
Vastagság 5mm
Bolyhosság 100% Szűz Gyapjú
Láncfonal 100% Szűz Gyapjú
Készítés Kézzel Szőtt

További előnyök

  • Alkalmas padlófűtéshez
  • Hamburgban helyszíni megtekintésre rendelkezésre áll

A világ legnagyobb történelmi raktárkomplexumának szívében, Hamburg közepén talál minket. Üzletünkben szívesen adunk Önnek tanácsot. Sokszínű és első osztályú választékunk és tapasztalatunk révén együtt találjuk meg álmai szőnyegét.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Nyitva tartás

H-P 09:30-17:30
Szombat 11:00 - 16:00

Kérdése van?

Szívesen segítünk! Írjon nekünk vagy hívjon fel minket.

Több éves szőnyeg- és lakberendezési tapasztalatunkkal szívesen segítünk és adunk tanácsot álmai szőnyegének kiválasztásában!

Megbízható üzletek - Vélemények

Utoljára megtekintett
Rugway Store

Tanácsra van szüksége?

Látogasson el hozzánk a hamburgi Speicherstadtban!

vagy hívjon:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Biztonságos vásárlás a Trusted Shops tanúsítványnak köszönhetően
SSL
Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak, és SSL-titkosítással továbbítjuk őket.
Carefair
Termékeink ellenőrzött eredete - Care & Fair tagok vagyunk