Moltai

Article Size
203 x 291
Nr.
1041773
  • Afghanistan
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Minden szőnyegünkhöz
eredetiségigazolás jár.

  • Gyors szállítás: 2 - 4 Napok
  • Ingyenes szállítás és visszaküldés
  • 30 napos visszatérítési jog
Már csak 1 maradt raktáron
Preis: 1163225 HUF
1041773

Áfával és ingyenes szállítással

Leírás

Moltai Szőnyegek:

Moltai szőnyegek - Kézi csomózású kincsek Keletről

A

moltai

szőnyegek

története és eredete

A moltai szőnyegek az azonos nevű iráni régióból származnak. Moltai városa ismert kézműves mesterségéről, és szőnyegeit világszerte nagyra értékelik. A moltai szőnyegeket általában kézzel csomózzák, és kiváló minőségű gyapjúból és pamutból készülnek. A minták gyakran geometrikusak, és élénk és merész színeket, például pirosat, kéket és zöldet használnak. Minden egyes Moltai szőnyeg kézzel csomózott műalkotás, amely a keleti történelem és kultúra tükre.

Kézzel csomózott minőség és időtlen elegancia

A Moltai szőnyegeket a kézzel csomózott minőség és az időtlen elegancia jellemzi. Minden szőnyeg kézzel csomózott, ezért egyedi. A gyapjú és a pamut kiváló minősége biztosítja, hogy a szőnyegek tartósak és hosszú élettartamúak legyenek. A Moltai szőnyegek tökéletesen alkalmasak nagy forgalmú helyiségekbe, például nappalikba vagy előszobákba. A Moltai szőnyegek időtlen eleganciája és minőségi kézműves kivitelezése miatt minden helyiség elengedhetetlen kiegészítői. Ha olyan kézzel csomózott műalkotást keres, amely tükrözi a Kelet történelmét és kultúráját, a Moltai szőnyegek tökéletes választás. Minden szőnyeg egyedi, és kézzel csomózott minősége és időtlen eleganciája jellemzi. Merész színeikkel és geometrikus mintáikkal a Moltai szőnyegek színt és stílust visznek minden otthonba. Fektessen be egy Moltai szőnyegbe, és teremtsen időtlen és elegáns hangulatot otthonában.

afgán szőnyegek: A szőnyegeknek és kilimeknek nagy hagyománya van Afganisztánban. A perzsa szőnyegekkel ellentétben az afgán szőnyegek általában geometrikus mintákkal és nyugodtabb színekkel rendelkeznek. A szőnyegek csomózása szilárd és lapos bolyhos.

Szűz gyapjú bolyhos : A valódi újgyapjúból készült szőnyeg bármilyen belsőépítészeti stílust hangulatosabbá tesz. Maga a tiszta újgyapjú nagyon kellemes, puha tapintású, és segít a hangok csillapításában és a szoba páratartalmának szabályozásában. Ezek a tulajdonságok közvetlenül növelik a valódi újgyapjúból készült szőnyegek komfortérzetét.

Új gyapjú nyaklánc: A nomádok nemcsak a bolyhoz, hanem a láncfonalhoz (az alapszövethez) is kézzel fonott szűzgyapjút használnak.

Kézi csomózott minőség: A kézi csomózású szőnyegek igazi művészeti alkotások, és minőségüktől függően nagyon jó képzettséget és nagy türelmet igényelnek. A kézi csomózás sokkal finomabbá, simábbá és jobb minőségűvé teszi a szőnyegeket, mint más módszerekkel.

További részletek

Cikkszám 1041773
Méret 203 x 291 cm
Eredet Moltai
Származási Afganisztán
Csomó kb. ca. 200000 / m²
Vastagság 5-7mm
Bolyhosság 100% Szűz Gyapjú
Láncfonal 100% Szűz Gyapjú
Készítés Kézzel Csomózott

További előnyök

  • Alkalmas padlófűtéshez
  • Hamburgban helyszíni megtekintésre rendelkezésre áll

A világ legnagyobb történelmi raktárkomplexumának szívében, Hamburg közepén talál minket. Üzletünkben szívesen adunk Önnek tanácsot. Sokszínű és első osztályú választékunk és tapasztalatunk révén együtt találjuk meg álmai szőnyegét.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Nyitva tartás

H-P 09:30-17:30
Szombat 11:00 - 16:00

Kérdése van?

Szívesen segítünk! Írjon nekünk vagy hívjon fel minket.

Több éves szőnyeg- és lakberendezési tapasztalatunkkal szívesen segítünk és adunk tanácsot álmai szőnyegének kiválasztásában!

Megbízható üzletek - Vélemények

Utoljára megtekintett
Rugway Store

Tanácsra van szüksége?

Látogasson el hozzánk a hamburgi Speicherstadtban!

vagy hívjon:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Biztonságos vásárlás a Trusted Shops tanúsítványnak köszönhetően
SSL
Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak, és SSL-titkosítással továbbítjuk őket.
Carefair
Termékeink ellenőrzött eredete - Care & Fair tagok vagyunk